Rejuvenating Body Care Gift Set Duo

Rejuvenating Body Care Gift Set Duo

PHB's Botanical Body Care is handgemaakt in het Verenigd Koninkrijk met de beste natuurlijke en biologische ingrediënten die de natuur te bieden heeft. We kiezen voor bewezen effectief actieve ingrediënten die toch zacht voor de huid te zijn.

PHB's Rejuvenating Body Gift Set bestaat uit; Rejuvenating Body Wash & Rejuvenating Body Lotion. Ze zijn beide handgemaakt met een rijke mix van fruit en plantaardige oliën die voeden en verstevigen en verjongen van de huid en zintuigen. Met Jasmijn & Galbanum dat gezonde celvernieuwing en elasticiteit stimuleren. Zij helpen bij het verminderen van de verschijning van onvolkomenheden en verbetering van teint en textuur voor een zachte en egale huid.

PHB's  Body care is gemaakt met behulp van 100% natuurlijke ingrediënten die altijd vriendelijk zijn voor de huid. Vrij van parabenen, Palmolie, SLS, Siliconen & andere schadelijke chemicaliën.

Een perfect cadeau  voor een geliefde of jezelf!

Inhoud: 250ml + 250ml

PHB De producten zijn vrij van dierlijke ingrediënten, parabenen, SLS, DEA, TEA, PEG, alcohol (ethyl alcohol, ethanol), Phenoxyethanol, Kunstmatige parfum / geur, Petrochemicals, Methylisothiazolinone, ftalaten, kleurstoffen, siliconen, minerale oliën en propyleenglycol. PHB producten Biologisch, Veganistisch & Halal. Dit product is vrij van Palmolie. Het product en de ingrediënten zijn niet getest op dieren.

Rejuvenating Body Care Gift Set Duo

  • Model: 5060276383875
  • Spaarpunten: 225
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 34,95€
  • Excl. BTW: 34,95€
  • Prijs in spaarpunten: 2250