Restoring Body Care Gift Set Duo

Restoring Body Care Gift Set Duo

PHB Botanical Body Care is handgemaakt in het Verenigd Koninkrijk met de beste natuurlijke en biologische ingrediënten die de natuur te bieden heeft. We kiezen voor actieve ingrediënten die zijn bewezen effectief zijn en toch zacht voor de huid.


PHB's herstellende Body Gift Set bestaat uit; Herstellende Body Wash & herstellende BodyLotion. Ze zijn beide met de hand gemaakt met behulp van een helende mix van biologische oliën die de huid voeden en vernieuwen. Met een therapeutische mix van rozemarijn, kamille en de huid herstellende oliën die irritatie kalmeren terwijl het helpt helen en herstellen. Kalmerend voor lichaam en geest!

PHB's zachte bodycare is gemaakt met behulp van 100% natuurlijke ingrediënten die altijd zacht zijn voor de huid. Vrij van parabenen, Palmolie, SLS, Siliconen & andere schadelijke chemicaliën.

Een perfecte gift voor een geliefde of jezelf!

Inhoud: 250ml + 250ml

PHB De producten zijn vrij van dierlijke ingrediënten, parabenen, SLS, DEA, TEA, PEG, alcohol (ethyl alcohol, ethanol), Phenoxyethanol, Kunstmatige parfum / geur, Petrochemicals, Methylisothiazolinone, ftalaten, kleurstoffen, siliconen, minerale oliën en propyleenglycol. PHB producten Biologisch, Veganistisch & Halal. Dit product is vrij van Palmolie. Het product en de ingrediënten zijn niet getest op dieren.


Restoring Body Care Gift Set Duo

  • Model: 5060276383868
  • Spaarpunten: 225
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 34,95€
  • Excl. BTW: 34,95€
  • Prijs in spaarpunten: 2250