Clarifying Hair Care Gift Set

Clarifying Hair Care Gift Set

Aanbevolen voor: Dames met geverfd en droog haar, haar wat in slechte conditie is, bij jeukende of schilferige hoofdhuid, en haar dat snel vet wordt.  Doel: reinigt haar, balanceert de hoofdhuid en voedt met vitaminen en mineralen voor gezond haar

Behandel je haar om PHB's Clarifying Hair Care Set met Argan & Vanilla voor een soepeler, sterker, gezonder haar dat glanst.

PHB natuurlijke haarverzorging bevat alleen de beste natuurlijke ingrediënten voor het verzorgen en  beschermen van je haar. De zachte SLS-vrije shampoo en silicone vrije conditioner versterken het haar en beschermen de hoofdhuid op natuurlijke wijze en zorgen tegelijkertijd voor haar wat echt gereinigd, gehydrateerd en gevoed word.

Een perfecte gift voor een geliefde of jezelf!

Clarifying Hair Care Gift Set Bevat :

Clarifying Shampoo: handgemaakt met een zorgvuldig geselecteerde mix van voedende plantaardige ingrediënten die aan de behoeften van geverfd haar voldoen.

Met vernieuwende kruidenextracten van Vanilla & Mandarin voor het reinigen van de hoofdhuid, tegen schilfering en het voorkomen van een teveel aan talg.

Organic Argan Oil & Duindoorn verrijken het haar met voedende vitaminen en mineralen, het stimuleren van de hoofdhuid en helpen voor een ​​gezonde groei, de bestrijding van haaruitval en het verzachten van irritatie.

Clarifying Conditioner: Speciaal samengesteld met een zorgvuldig geselecteerde mix van voedende plantaardige die aan de behoeften van geverfd haar voldoen.

Onze unieke lichtgewicht formule is verrijkt met botanische actieve ingrediënten die revitaliseren en voeden, zonder het haar te verzwaren.

Met een Organic Coconut & Haver complex dat herstelt, versterkt en ontwart voor haar dat is zachter, beter beheersbaar en natuurlijk gezond.

 PHB's zachte haarverzorging is gemaakt van natuurlijke ingrediënten die zacht zijn voor de hoofdhuid, huid en haar. Met zorgvuldig gecombineerd mengsels van kruiden, botanische oliën en organische extracten gebaseerd op eeuwenoude remedies die helpen te voeden en te versterken haar. Altijd vrij van parabenen, SLS en schadelijke chemicaliën.

    *Belangrijkste voordelen:

    *Brengt in balans en voedt om gezond haar te bevorderen
   
*Vanilla & Mandarin reinigen en kalmeren de hoofdhuid, tegen schilfering en het voorkomen van overtollig talg
   
*Duindoorn stimuleert de hoofdhuid stimuleren van een gezonde groei en minder haaruitval
   
*Organic Oats reconditioneren voor zachtere en meer beheersbaar haren
   
*Biologische Argan olie voedt en stimuleert voor haar dat glanst
   
*Rijk aan de verstrekking van Vitaminen en essentiële vetzuren
   
*Helpt voor gezond haar en hoofdhuid
   
*Mild en zacht voor de hoofdhuid, de huid en de ogen
   
*Vrij van parabenen, kunstmatige geur en kleurstoffen, Petrochemicals, Formaldehyde, minerale oliën
   
*Diervriendelijk, Veganistisch en Halal

 Inhoud:
250ml + 250ml

PHB De producten zijn vrij van dierlijke ingrediënten, parabenen, SLS, DEA, TEA, PEG, alcohol (ethyl alcohol, ethanol), Phenoxyethanol, Kunstmatige parfum / geur, Petrochemicals, Methylisothiazolinone, ftalaten, kleurstoffen, siliconen, minerale oliën en propyleenglycol. PHB producten Biologisch, Veganistisch & Halal. Dit product is vrij van Palmolie. Het product en de ingrediënten zijn niet getest op dieren.

Properties
Certifications Vegan Society Registered * Halal Certified * BUAV Approved
Active Ingredients Vanilla & Mandarin reinigen en kalmeren de hoofdhuid, tegen schilfering en het voorkomen van overtollig talg Duindoorn stimuleert de hoofdhuid voor een gezonde groei en minder haaruitval Organic Oats reconditioneren voor zachtere en meer beheersbaar haar Biologische Argan olie voedt en stimuleert voor haar dat glanst Rijk aan de versterking van Vitaminen en essentiële vetzuren Helpt voor gezond haar en hoofdhuid Mild en zacht voor de hoofdhuid, de huid en de ogen Vrij van parabenen, kunstmatige geur en kleurstoffen Petrochemicals, Formaldehyde, minerale oliën Diervriendelijkj, Veganistisch en Halal
Skin Suitability For ladies who cover their hair, Dry hair, Out of Condition Hair, Itchy or flaky scalp, Hair that gets greasy quickly.
Ingredients
Ingredients See individual products for ingredients.
Precautions Do not swallow, Avoid contact with eyes.

Clarifying Hair Care Gift Set

  • 33,50€
  • Excl. BTW: 33,50€