Herstellende Body Care

Herstellende Body Care
Shop ethisch verantwoorde, organische, veganistische herstellende lichaamsverzorging:

Onze verhelderende lichaamsverzorgingsproducten lijn is een mix van herstellende oliën die helpen bij het kalmeren, herstellen en repareren van de huid. Gemaakt met een therapeutische mix van rozemarijn en kamille die je huid helpen te herstellen en tevens fijn aan te voelen. Perfect voor de droge, beschadigde, geïrriteerde huid!

Onze producten zijn 100% natuurlijk verkregen en handgemaakt in het verenigd Koninkrijk. Ze zijn milieuvriendelijk en altijd vrij van huid irriterende chemicaliën, waardoor ze perfect geschikt zijn voor de kwetsbare en allergie gevoelige huid. 

Daarbovenop doneren we 20% van onze winst aan goede doelen. Door onze producten te gebruiken, doe je niet alleen ‘wonderen’ voor je huid, maar lever je tevens een positieve bijdrage aan mensenlevens overal ter wereld! Onze mineralen worden verkregen vanuit India, waar ze op ethisch verantwoordde wijze gedolven worden. De eigenaren van de mijnen helpen scholen en kinderdagverblijven te financieren, waardoor hun medewerkers volgens een eerlijke levensstandaard kunnen leven. Dat is pas échte schoonheid!

Natuurlijk & organisch •  Parabenen vrij  •  Geweldig voor de gevoelige huid  •  Handgemaakt in het Verenigd Koninkrijk •  Zichtbare resultaten •  100% veganistisch •  Dierproef vrij •  Halal gecertificeerd

Alle PHB producten zijn vrij van:  Dierlijke ingrediënten, parabenen, SLS, DEA, TEA, PEG, Alcohol (ethyl alcohol, ethanol), kustmatige parfums en geuren, Petrochemische bestandsdelen, Methylisothiazolinone, Phthalates, kleurstoffen, siliconen, mineraal oliën en propyleen glycol. Onze producten worden nooit op dieren getest.  Klik hier om ons ingrediëntenbeleid te bekijken.

Weergegeven:
Sorteren op: