30 Dagen niet goed, geld terug garantie

We zijn er zeker van dat je gek op onze producten bent en dat ze bij je in de smaak vallen! Mocht een product desalniettemin niet aan de eisen voldoen, dan heb je dertig dagen de tijd om dit te ruilen of om het volledige aankoopbedrag terug te vragen.  

We betalen je zelfs de kosten voor het retourneren!

 

VOORWAARDEN VOOR DE DERTIG DAGEN NIET GOED, GELD TERUG GARANTIE

1. Onze vergoeding voor de kosten van het terugzenden is standaard 3 euro 50. Om er zeker van te zijn dat de geretourneerde items aankomen en we het volledige aankoopbedrag terug kunnen geven, verzoeken we je een verzending met track&trace te gebruiken.

2. Er mag slechts één maal een beroep de garantie gedaan worden per per product en order. Bijvoorbeeld: als je anti-verouderingscreme hebt besteld, kan dit product één maal terugsturen met recht op retour van het volledige aan te retourneren. 

4. De niet goed, geld terug garantie geldt niet voor testverpakkingen,  cadeau sets en mini foundation verpakkingen. Deze items vallen onder ons standaard retourneer beleid. Mail ons voor meer informatie hierover

5. Om aanspraak te maken op je 30 dagen garantie dien je te mailen naar info@phbethicalbeauty.nl met als onderwerp '30 dagen garantie'  Voeg in dit bericht aub het ordernummer toe en vertel ons welk item je wilt retourneren. Als je het item wilt wisselen geef ons dan aan welk product je er voor terug wilt hebben en naar welk adres dit verzonden dient te worden.