Oog Verzorging

Oog Verzorging

Koop natuurlijke, ethische en organische oogzorg:


Ontdek ons ​​assortiment gespecialiseerde oogbehandelingen. Verrijkt met krachtige botanische extracten en organische actieve stoffen die zich richten op en zichtbaar verminderen donkere kringen, wallen en tekenen van veroudering voor heldere en mooie ogen.


PHB Oogbehandelingen hebben een frisse en zijdeachtige textuur. Ons unieke samenstelling trekt onmiddellijk in de huid om het oog gehydrateerd en opgefrist te houden en is perfect onder make-up. Niet vet of plakkerig.


Bovendien doneren wij 20% van de winst aan een goed doel, dus niet alleen doen onze producten wonderen voor uw huid, maar u helpt ook een positief effect te hebben op de levens van mensen over de hele wereld!


Alle PHB-producten zijn vrij van: dierlijke ingrediënten, parabenen, SLS, DEA, TEA, PEG, palmolie, alcohol (ethylalcohol, ethanol), kunstmatige parfums / geur, petrochemicaliën, methylisothiazolinone, ftalaten, kleurmiddelen, siliconen, minerale oliën en propyleen glycol. Onze producten zijn nog nooit op dieren getest. Klik hier om ons ingrediëntenbeleid te bekijken.

Er zijn geen producten in deze categorie.