Palettes

Palettes

Winkelen Ethisch, Veganistisch en Cruelty free  geperst mineraal make-up:


Ontdek 100% pure minerale make-up en biologische cosmetica van PHB Ethical Beauty. Onze cosmetica is 100% natuurlijk en handgemaakt in Canada. Eenvoudig aan te brengen en langhoudend! Milieuvriendelijk en vrij van huidirriterende chemicaliën waardoor ze geschikt zijn voor gevoelige en allergie gevoelige huid. De mineralen hebben huidherstellende eigenschappen en laten de huid ademen, waardoor ze perfect zijn voor oneffenheden en een huid die gevoelig is voor acne.

Verbeter uw natuurlijke schoonheid met PHB Pressed Mineral Pallets. Onze oogschaduws zorgen voor een duurzame kleur die zacht is voor de huid. Hoog gepigmenteerd voor rijke, ware kleuren om uw ogen te laten stralen. Onze blusher, concealers en highlights met een 100% pure en natuurlijke kleur voor een stralende en gezonde gloed.

We doneren 20% van de winst aan een goed doel, dus niet alleen doen onze producten wonderen voor je huid, maar jij helpt ook een positief effect te hebben op het leven van mensen over de hele wereld!

Kleuren voor alle huidtinten • Voor alle huidtypen • Zeer geschikt voor gevoelige en voor acne gevoelige huid.


Bovendien doneren wij 20% van de winst aan een goed doel, dus niet alleen doen onze producten wonderen voor uw huid, maar u helpt ook een positief effect te hebben op de levens van mensen over de hele wereld! Onze mineralen zijn afkomstig uit India, waar ze ethisch worden gedolven. De eigenaren van de mijn helpen scholen en kinderdagverblijven te financieren, zodat de kwaliteit van leven voor hun werknemers eerlijk is.


Natuurlijk en organisch • Vrij van parabenen • Zeer geschikt voor de gevoelige huid • Handgemaakt • Opvallende resultaten • 100% veganistisch • Geen dierproeven • Gecertificeerd halal

Alle PHB Cosmetics zijn vrij van: Nano-deeltjes, Bismut-Oxychloride, Talk, Formaldehyde, Fillers, GM-ingrediënten, Dieringrediënten, Parabenen, SLS, DEA, TEA, PEG, Alcohol (ethylalcohol, ethanol), Kunstmatige parfums / geurstoffen, Petrochemicaliën, Methylisothiazolinone, ftalaten, kleurstoffen, siliconen, minerale oliën en propyleenglycol. Onze producten zijn nog nooit op dieren getest. Klik hier om ons ingrediëntenbeleid te bekijken.

Weergegeven:
Sorteren op:

Pressed Mineral 3 Piece Palettes - Day

Pressed Mineral 3 Pi..

37,00€ Excl. BTW: 37,00€

Pressed Mineral 3 Piece Palettes - Night

Pressed Mineral 3 Pi..

37,00€ Excl. BTW: 37,00€

Pressed Mineral 3 Piece Palettes - Nude

Pressed Mineral 3 Pi..

37,00€ Excl. BTW: 37,00€

Pressed Mineral 6 Piece Palettes - Day

Pressed Mineral 6 Pi..

58,00€ Excl. BTW: 58,00€

Pressed Mineral 6 Piece Palettes - Night

Pressed Mineral 6 Pi..

58,00€ Excl. BTW: 58,00€