Gezicht & Wangen

Gezicht & Wangen

Het is tijd om je make-up tas mee te nemen naar de volgende generatie!


PHB's 100% Plant Powered Cosmetics zorgen ervoor dat je er mooi uitziet terwijl je voor je huid zorgt. De natuurlijke en organische formules ondersteunen uw huidfuncties zonder giftige chemicaliën te gebruiken of schade aan te richten aan dieren en het milieu. Je ziet er niet alleen geweldig uit, je zult je ook geweldig voelen omdat 20% van de winst wordt geschonken aan projecten die het leven van mensen en dieren over de hele wereld helpen verbeteren.


Wat maakt PHB's make-up anders dan andere merken? Ons assortiment voor make-up vervaagt de lijn tussen make-up en huidverzorging.  huidverzorgingsproducten. 100% Vegan & Cruelty free. Onze producten zijn samengesteld met huidherstellende ingrediënten die de huid laten ademen. Ze zijn perfect voor droge, gevoelige en voor acne gevoelige huid. We bieden kleuren voor alle huidtypen. Onze ingrediënten zijn altijd ethisch afkomstig.

Natuurlijk en organisch • Vrij van parabenen • Zeer geschikt voor de gevoelige huid • Handgemaakt in Canada • Opvallende resultaten • 100% veganistisch • Geen dierproeven • Gecertificeerde halal • Glutenvrij


  De mineralen in onze make-up zijn ethisch afkomst, zonder het gebruik van kinderarbeid. We kopen onze mineralen in uit India en Brazilië. In India helpen de mijneigenaren scholen en kinderdagverblijven te financieren om een ​​eerlijke kwaliteit van leven te bieden aan hun werknemers.

Weergegeven:
Sorteren op:

Pressed Blusher - Camelia

PHB PRESSED MINERAL ..

18,00€ Excl. BTW: 18,00€

Pressed Blusher - Caramel

PHB PRESSED MINERAL ..

18,00€ Excl. BTW: 18,00€

Pressed Blusher - Peach

Kleur:  Peach ..

18,00€ Excl. BTW: 18,00€

Pressed Blusher - Peony

Kleur:  Peony ..

18,00€ Excl. BTW: 18,00€

Pressed Blusher - Petunia

Kleur:  Petunia..

18,00€ Excl. BTW: 18,00€

Pressed Blusher - Sienna

Kleur:  Sienna ..

18,00€ Excl. BTW: 18,00€

Pressed Blusher - Tea Rose

Kleur:  Tea Ros..

18,00€ Excl. BTW: 18,00€