Pressed Eye Shadow - Forest

Kleur:  Forest

Satijn of mat: Satijn

Omschrijving: Een elegante, rijke groene tint. Een zachte minerale oogschaduw voor langdurig natuurlijk stralende ogen.


De minerale oogschaduw van PHB is zacht voor de huid en biedt een langdurige kleur. Het poeder is rijkelijk gepigmenteerd voor een rijke, natuurlijke kleur die de ogen laat stralen en spreken. Geschikt voor de gevoelige huid.

De rijke pigmenten zorgen de hele dag door voor een langdurige kleur, zonder barstjes. Kies voor een pure of intense look met de veelzijdige tinten die passen bij alle huidtinten. Nat of droog aan te brengen.

Gebruik de oogschaduw om je ogen te accentueren en te laten stralen. Lees de gebruiksaanwijzing voor handige tips bij het aanbrengen.

 

Belangrijkste voordelen:

•             Vrij van nanodeeltjes, parabenen, bismut oxychloride, talk, formaldehyde, minerale oliën, vulstoffen, gluten, geurstoffen, conserveermiddelen en GG-ingrediënten.

•             Langdurige kleur

•             Natuurlijke ingrediënten die zacht zijn voor de ogen

•             Waterbestendig

•             Kleur kan opgebouwd worden - puur of intens

•             Nat of droog aan te brengen

•             100% natuurlijk - geschikt voor de gevoelige huid

•             Veganistisch, diervriendelijk en halal

Inhoud: 3 gram

 

Hoe aan te brengen:

We zijn gek op minerale oogschaduw omdat je met slechts een paar tinten honderden geweldige looks kunt creëren! Lees de tips van onze experts voor handige tips bij het aanbrengen van onze geweldige en veelzijdige minerale oogschaduw!

Voor een subtiele look voor elke dag: Breng de oogschaduw aan met een kleine kwast voor een lichtere, meer natuurlijke look.

Voor een uitgesproken look voor 's avonds: Breng aan met je vinger of met een sponsje voor diepere kleuren en een meer uitgesproken look.

Nat aanbrengen: Breng de oogschaduw nat aan voor een intense look en een maximaal langdurig resultaat. Schud een klein beetje minerale poeder in het deksel. Maak het puntje van de kwast een beetje nat en meng het poeder tot een dikke pasta. (Voeg iets meer water toe wanneer de pasta erg dik blijft)

Voor vloeibare eyeliner: Creëer je eigen 100% natuurlijke vloeibare eyeliner met onze losse minerale poeders! Schud een klein beetje minerale poeder in het deksel. Maak het puntje van een dunne penseel / schuin kwastje een beetje nat en meng het poeder tot een dikke pasta. Teken met het kwastje een dunne lijn langs de natuurlijke wimperrand. Maak de lijn dikker in het midden van het ooglid en trek de lijn verder door naar de buitenste rand van het oog.

 

Ingredients: Mica, Iron Oxides, Calcium Carbonate, Caprylic Triglyceride, *Simmondsia Chinensis (Organic Jojoba), Ultramarines, Titanium Dioxide.

All PHB Cosmetics are free from: Nano Particles, Bismuth Oxychloride, Talc, Formaldehyde, Fillers, GM Ingredients, Animal Ingredients, Parabens, SLS, DEA, TEA, PEG, Alcohol (ethyl alcohol, ethanol), Artificial perfumes/fragrance, Petrochemicals, Methylisothiazolinone, Phthalates, Colourants, Silicone, Mineral oils and Propylene Glycol. Our products have never been tested on Animals.                                                                                      

Properties
Certifications
Active Ingredients
Skin Suitability
Ingredients
Ingredients

Pressed Eye Shadow - Forest

  • 14,00€
  • Excl. BTW: 14,00€