NEW Lavender Hero Gel | with Arnica & Neem Extract

NEW Lavender Hero Gel | with Arnica & Neem Extract


Kalmeer en herstel je huid en haar als nooit tevoren met onze multi-tasking Lavender Hero Gel. Deze lichtgewicht, gemakkelijk opneembare organische gel-vochtinbrengende crème zal uw nieuwe beste vriend worden wanneer u geïrriteerde  huid tot rust moet brengen, verzachten of een boost wilt toevoegen aan uw schoonheidsregime.


Gebruik mij voor ...
- Cooling & Soothing Skin
- Verbeterde huidhydratie
- Eczeem, Psoriasis of Irritatie
- Acne en acne littekens
- Blauwe plekken, insectenbeten en ontstekingen
- Luieruitslag
- Zonnebrand
- Olievrije vochtinbrengende crème
- Makeup Primer
- Kalmerende jeukende hoofdhuid
- Licht-hold haar styling
- Natural Curl Definer
- Leave-in Hair Conditioner
- Gespleten haarpunten te herstellen

Organische Aloë ver biedt onmiddellijke rustgevende verlichting voor de geïrriteerde huid. Lavendelolie wordt wereldwijd vereerd vanwege zijn regeneratieve en helende eigenschappen. Arnica-extract doet wonderen voor het kalmeren en vernieuwen van de huid na weefselstoornissen, terwijl Neem helpt om uitdroging en verkleuring tegen te gaan. Dit alles wordt geleverd in onze lichtgewicht organische gel die gemakkelijk intrekt en uw huid glad, fris en glanzend maakt.


Gebruik dagelijks als een vocht inbrengende crème voor gezicht en lichaam of gebruik zo vaak als nodig direct op probleemgebieden. Masseer een kleine hoeveelheid in een schone huid. Voor de beste resultaten laat u de crème volledig in de huid trekken voordat u zich aankleedt of make-up aanbrengt.

Haar: Breng aan op de haarlengtes om gespleten haarpunten te conditioneren en te verzegelen, gebruik een royale hoeveelheid, vooral in langer haar. Uit spoelen.- Masseer direct in de hoofdhuid om irritatie te kalmeren en was dan met shampoo om te verwijderen.


Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd direct contact met de ogen. Test voor gebruik op een klein stukje huid, ga niet verder als er irritaties ontstaan. Buiten bereik van kinderen bewaren. Lavendel mag niet worden gebruikt tijdens het 1e trimester van de zwangerschap.


Handgemaakt met liefde|Voor alle huid type, leeftijden, vrouwen en mannen| Ook geschikt voor baby's en gebruik tijdens maanden 4-9 van de zwangerschap. 


Eco-friendly Packaging

Size = 150ml

PET Squeeze Bottle with Wooden Cap

How to recycle our packaging: PET bottles are 100% recyclable. Caps are not recyclable (due to mixed materials) and should be disposed of separately. Properties
Active Ingredients
Skin Suitability
Ingredients
Ingredients
Precautions

NEW Lavender Hero Gel | with Arnica & Neem Extract

  • Model: 50602763890
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 21,00€
  • Excl. BTW: 21,00€

Tags: lavender hero gel, arnica, neem extract, phb ethical beauty, organic body and hair care, all skin types