New Balancing Anti Blemish gel

Anti-Blemish Gel met organisch zeewier en cistus


Doel: plaatselijke behandelingsgel die helpt bij het verlichten en verminderen van oneffenheden  en het voorkomen van littekens


De Anti-Blemish-gel van PHB is een actuele behandeling die zorgt voor onmiddellijke rustgevende verlichting van oneffenheden. Handgemaakt met een huidverzorgende botanische blend met inbegrip van Geranium, Cistus en Palmarosa om de huid te ontsmetten en roodheid en zwelling te verminderen. Met Organic Seaweed & Aloe om de huid te genezen en te herstellen en littekens te voorkomen.


PHB's unieke gelformule dringt snel en diep de huid binnen, waardoor de pure botanische extracten aan de slag gaan in de onderste lagen van de huid, waar ze echt een verschil kunnen maken.


PHB Ethical Beauty is een familiebedrijf - 20% van de winst gaat naar het goede doel.


Belangrijkste voordelen:


Verzacht en verlicht onvolkomenheden

Helpt roodheid en zwelling verminderen

Met Organic Seaweed en Aloe om littekens te voorkomen

Zuivert de huid om een ​​duidelijkere teint aan te moedigen

Helpt bij het verminderen van vlekken en oude littekens

Vrij van parabenen, kunstmatige geur & kleuren,

Petrochemicaliën, Formaldehyde, Minerale oliën, Palmolie & Phenoxyethanol

Vrije wreedheid, veganistisch en halal

Grootte = 50ml


Hoe te gebruiken

Dep rechtstreeks op vlekken om zwelling en littekens te verminderen. Kan overal op de huid worden gebruikt voor een duidelijkere teint.


PHB-producten zijn vrij van dierlijke ingrediënten, parabenen, SLS, DEA, TEA, PEG, alcohol (ethanol, ethylalcohol, alcohol denat.), Phenoxyethanol, kunstmatige parfums / geur, petrochemicaliën, methylisothiazolinone, ftalaten, kleurstoffen, siliconen, minerale oliën, Formaldehyde en propyleenglycol. PHB-producten zijn biologisch, veganistisch en halal. Dit product is vrij van palmolie. Het product en de ingrediënten zijn niet getest op dieren.

Balancing Anti Blemish gel

  • Model: 5060276380317
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 0,00€
  • Excl. BTW: 0,00€