Samples

Ontdek onze bekroonde Ethical, Vegan & Cruelty Free Mineral Foundations in Sample maat!


Ontdek 100% pure minerale make-up en biologische cosmetica van PHB Ethical Beauty. Onze minerale foundations zijn 100% natuurlijk en met de hand gemengd. Eenvoudig aan te brengen en langhoudend! Milieuvriendelijk en vrij van huidirriterende chemicaliën waardoor ze goed zijn voor de gevoelige en allergie gevoelige huid. De mineralen hebben huidherstellende eigenschappen en laten de huid ademen, waardoor ze perfect zijn voor oneffenheden en een huid die gevoelig is voor acne.

Onze minerale make-up zal uw beleving van make-up revolutionair veranderen. Neem geen compromis met synthetische kleuren en chemicaliën - verbeter uw natuurlijke schoonheid met PHB's 100% natuurlijke minerale cosmetica. Handgemaakt met hoogwaardige mineralen die goed zijn voor je huid. Biedt een opbouwbare dekking om een egale teint te bieden voor zelfs de meest problematische huid,  ziet er natuurlijk uit en voelt natuurlijk aan. Verbeter uw natuurlijke schoonheid terwijl u de huid voedt en beschermt.


Bovendien doneren wij 20% van de winst aan een goed doel, dus niet alleen doen onze producten wonderen voor uw huid, maar u helpt ook een positief effect te hebben op de levens van mensen over de hele wereld! Onze mineralen zijn afkomstig uit India, waar ze ethisch worden gedolven. De eigenaren van de mijn helpen scholen en kinderdagverblijven te financieren, zodat de kwaliteit van leven voor hun werknemers eerlijk is.


Natuurlijk en organisch • Vrij van parabenen • Zeer geschikt voor de gevoelige huid • Handgemaakt • Opvallende resultaten • 100% veganistisch • Geen dierproeven • Gecertificeerde halal • Glutenvrij

Alle PHB Cosmetics zijn vrij van: Nano-deeltjes, Bismut-Oxychloride, Talk, Formaldehyde, Fillers, GM-ingrediënten, Dieringrediënten, Parabenen, SLS, DEA, TEA, PEG, Alcohol (ethylalcohol, ethanol), Kunstmatige parfums / geurstoffen, Petrochemicaliën, Methylisothiazolinone, ftalaten, kleurstoffen, siliconen, minerale oliën en propyleenglycol. Onze producten zijn nooit getest op dieren Klik hier om ons ingrediëntenbeleid te bekijken.

Weergegeven:
Sorteren op:

Sample Size Mini Mineral Foundation

Kleur: Kies uit de o..

7,00€ Excl. BTW: 7,00€

Mini Loose Foundation - Fair Beige

Kleur: Fair BeigeOms..

7,00€ Excl. BTW: 7,00€

Mini Pressed Foundation - Caramel

PHB MINI PRESSED MIN..

8,00€ Excl. BTW: 8,00€

Mini Pressed Foundation - Cocoa

PHB MINI PRESSED MIN..

8,00€ Excl. BTW: 8,00€

Mini Pressed Foundation - Tan

PHB MINI PRESSED MIN..

8,00€ Excl. BTW: 8,00€

Mini Loose Foundation - Cinnamon

Kleur: KaneelBeschri..

7,00€ Excl. BTW: 7,00€

Mini Loose Foundation - Mocha

Kleur: MochaBeschrij..

7,00€ Excl. BTW: 7,00€