Hydrating Facial Tonic with Ylang Ylang Floral Water

Hydrating Facial Tonic with Ylang Ylang

Doel: De ideale tonic voor het egaler, krachtiger & zuiverder maken van de droge en gedehydrateerde huid

Deze handgemaakte tonic van door bloemen gezuiverd water van PHB is gemaakt met Ylang Ylang om de natuurlijke huidvochthuishouding te reguleren en droogheid te verlichten, met stimulerende kwaliteiten om je huid van een gezonde glans én stevigheid te voorzien.

Ylang Ylang is een subtiel geurende tropische bloem die kalmerend werkt voor de huid en de zintuigen. Behandel jouw huid met het meest natuurlijk, hydraterende gezichtstonic  die Moeder natuur te bieden heeft!.

Hoe te gebruiken:

Stap1    Neem een katoenen pad, breng het product aan en gebruik deze als een toner na het reinigen van de huid, sluit de poriën en bereidt de huid voor hydratatie
Stap2    Sproei direct op de vermoeide huid of bovenop make-up gedurende de dag voor  directe verfrissing en hydratatie. Om een stralende huid te ervaren!

Belangrijke voordelen:

  • Alcohol (ethanol) & olie vrije toner
  • Hersteld de pH balans van de huid
  • Behoud elasticiteit en hydratatie van de huid
  • Kalmeert droog en trekkerig aanvoelende huid
  • Vermindert de verschijningen van droogheid en kapotte haarvaten
  • Gebruik gedurende de dag om het huid te verfrissen en de huid levendig te laten uitstralen
  • Vrij van parabenen, SLS, kunstmatige geur en kleurstoffen, petrochemische ingrediënten, Formaldehyde, palm Olie & Phenoxyethanoll
  • Dierproef vrij, Veganistisch en Halal gecertificeerd

Size = 100ml


PHB producten zijn vrij van dierlijke ingrediënten, parabenen, SLS, DEA, TEA, PEG, alcohol (ethyl alcohol, ethanol), Phenoxyethanol, Kunstmatige parfum- en / geurstoffen, petrochemische ingrediënten, Methylisothiazolinone, ftalaten, kleurstoffen, siliconen, minerale oliën en propyleenglycol. PHB producten zijn biologisch, veganistisch & halal gecertificeerd. Dit product is vrij van Palmolie. Het product en de ingrediënten zijn niet getest op dieren.
.

Properties
Certifications Vegan Society Registered * Halal Certified * BUAV Approved
Active Ingredients Calming Ylang Ylang helps regulate skin’s natural moisture levels and encourages skin to naturally produce more sebum to relieve dryness.
Skin Suitability Dry Skin
Ingredients
Ingredients Cananga Odorata Flower Oil (Ylang Ylang), Citric Acid, Potassium Sorbate, Benzl Alcohol. *Benzyl Salicylate, *Geraniol, *Benzyl benzoate, *Farnesol, *Linalool. *Occurs naturally in essential oils.
Precautions Do not swallow. Avoid contact with eyes.

Hydrating Facial Tonic with Ylang Ylang Floral Water

  • 17,95€
  • Excl. BTW: 17,95€